LEUK ALS U IETS SCHRIJFT

Geschreven door Nel van der Vegte , 10. mrt, 2020
Hallo Paulien, ik denk dat je niet meer weet wie wij zijn maar wij zijn Nel en Henk van der Vegte en onze kinderen zijn Edwin, Annuska en Kirsten. Edwin en Annuska hebben bij jou op de kleuterschool de Klimroos gezeten. Wij wonen sinds jaren in Ede , ik zit sinds 25 jaar in een rolstoel maar we hebben onze draai gevonden ik ben inmiddels al 20 jaar rolstoeldans instructeur en dansen wij zelf ook nog veel. Edwin is getrouwd en heeft een 2ling van 24 jaar en Annuska is ook getrouwd en heeft 3 kinderen waarvan 1 helaas niet kon blijven leven, Kirsten heeft ook 2 kinderen. Allen zijn gelukkig en hebben goede banen. Ik weet niet waarom maar in ene ging ik googlen op jou naam en ik vond je. Ik hoop een berichtje van je te krijgen. Groetjes Nel en Henk van der
E-mail:
Website:
Geschreven door Chris , 27. jun, 2018
Lieve Paulien,

Trots als een pauw, net zoals jou vader, ben je met je mooie werk inspirerend voor velen! jou mooie werk hangt vol in het zicht in onze huiskamer.

Kunst is in wezen de bevestiging, de zegening en vergoddelijking van het bestaan ( Friedrich Nietzsche)
Geschreven door June, 3. mrt, 2018
Geweldige website! Bedankt voor de info.
Geschreven door Robins, 11. jul, 2016
Het leven is niet als een trein door elk station zoals elke fase van het leven te passen. Het leven is altijd rechtdoor lopen, nooit iets te verlaten.
E-mail:
Geschreven door Els Vos, 16. apr, 2016
Lieve Paulien , voor het eerst je fijne kleurrijke werk gezien .Echt bijzonder mooi ! De Leviathan ken ik al zolang , helaas vechten kunnen wij niet met CRPS ...dat maakt ons zieker.Ik gebruik Aandachttraining(mindfullness) v Neuroloog Jon Kabat Zinn die zijn pijn en stress reductie centra al in 1979 opzettein de VS en altijd betrokken bij het lijden vd mens aarde dier natuur, dat altij verbonden is met elkaar. ...Kracht.Vertrouwen.Geduld.Liefdevolle Vriendelijkheid , in het Nu zijn, enz helpt mij om mijn pad te gaan.stap voor stap.En geniet zeer v jou schilderijen e.a mooie franje v h leven! Mijn pijn zal er eeuwig zijn en leer ik te omarmen.JonKZ vind je ook op YouTube. Een prachtig mens. Johan Tinge bracht de MBSR techniek naar Nederland en komt uit Zen.Tibetaanse Boeddisme of Chinees of Japans dat ook alweer 6000 jr oud is.
De in blindheid levende Dalai Lama stuurt zijn studenten in Amerika voor de Neuro wetenschap voor onderzoek. Die MRI scans in en bewijzen liegen er niet om. Wij gebruiken maar 10% v ons Brein ...zij veel meer en regelen met hun Mind temperatuur, angst.Stress. emotie.stemming....wonderschoon! Zij blijven dromen met de ogen open en blijven
transformeren en ge ruiken daarvoor hun bewuste en onbewuste brein.Naast Jon KM volg ik Sogyal Rinpoche een prachtige leraar😀
Zelf Gelukstoffen produceren, pijn en stress regelen is de kunst v Meditatie.In Aandacht leven.lopen.eten.drinken.lichaam en brein zijn 1 en gelukkig dat mijn Prof Neuroloog Bob J.J v Hilten daar ook zo over denkt ...geen hokjesgeest maar met brede visie en" doe en zoek wat bij je past" is zijn motto en veroordeelt geen andere inzichten.
Gelukstoffen zelf produceren is weggelegd voor 70 jr meditatie door b v. priesters in Nepal...Mijn begin is er weldegelijk en daarvoor heb je maar weinig nodig...een kussen.zitten of liggen.een dak boven je hoofd voedsel.Dat heb ik in huis,, in tegenstelling tot zoooveel mensen in bijv Afrika Azië. Genieten van alles wat er wél is , is een grote rijkdom...Jezelf dagelijks transformeren door er te Zijn en te Aanvaarden en te berusten in dat wat er is, Meer hebben we Echt niet nodig💚 Een lach verschijnt er bij je mooie kleurrijke werk en Stop er aub nooit mee ! Alle liefs Els
E-mail:
Geschreven door Babsan, 23. mrt, 2016
goede website
E-mail:
Geschreven door Marjos Ros, 29. sep, 2014
Ha Paulien,
Wat een mooie vogels! Lekker vrolijk. Dat je zo helemaal uit het niets een eigen stijl hebt ontwikkeld vind ik super.
Als het lukt kom ik zeker even kijken 5 oktober.
Succes en groetjes aan allen.
Geschreven door Floor, 28. sep, 2014
Wat ben ik trots op mijn leuke tante!
Erg bijzondere en mooie werken.
Ga zo door! Veel liefs Floor
E-mail:
Geschreven door Bea van Beckhoven, 27. sep, 2014
Lieverd ik word steeds geraakt door jouw kleurrijke schilderkunst.
Dank je wel voor het delen.

Waar dat arbeidsconflict allemaal niet goed voor is geweest...
Ik wens jou heel veel geluk toe xxx
E-mail:
Geschreven door Jet te Winkel, 5. sep, 2014
Ik heb als foto voor mijn Facebookgroep over dansactiviteiten in Wageningen het schilderij 'Dansende Derwisjen' van Paulien gebruikt omdat ik zo'n groot fan ben van haar en haar kleurrijke kunst.
Want, zo blij als Paulien wordt van het mengen van kleuren, zo blij word ik van dansen...
E-mail:
Geschreven door Karel Steenbrink, 6. aug, 2014
Ik heb het verhaal gezien van Paulien Rozema en haar verschillende stijlen van schilderen. Vooral de Leviathan fascineerde ons toen we een dienst over Psalm 104 aan het voorbereiden waren: Leviathan van een eng tot een lieflijk grote kracht. Een verhaal daarover op mijn blog.
E-mail:
Geschreven door Jeltje, 26. jul, 2014
Lieve Paulien,
Wat een mooie website, overzichtelijk en helder. En wat een prachtige kleurrijke schilderwerken. Alles in verbondenheid met elkaar, jouw verhaal,de kleuren, beweging, mens, dier, bloemen.... De beelden met en zonder gezicht waarin ieder zijn eigen verhaal kan zien....Mooi!

Lieve groet
Jeltje
E-mail:
Geschreven door Liesbeth Versluis, 25. jul, 2014
Lieve Paulien zo mooi ,
Ontroerend,
Kwetsbaar,
Kleurrijk ,
Beweeglijk
Zijn je schilderijen!
Jij laat zien dat tegenslagen je niet klein kunnen krijgen maar je heel maken , nog meer PAULIEN dan je al was.
😘 liesbeth
E-mail:
Geschreven door Jaap Sijtsma, 14. jul, 2014
Hoi Paulien,
Wat een mooi resultaat en vooral ook nadat een paar malloten jullie levenswerk verpest hebben.
Je werk en verhaal toont creatieve moed en volharding. Prachtig dat de ontmoeting in je leven gewoon doorgaat.
Liefs Jaap
E-mail:
Geschreven door georgine_kap@hotmail.com, 2. jul, 2014
Lieve Paulien,

Wat een prachtige site met ook mooie woorden.
Aandoenlijk , gevarieerd en zeer kleurrijk ..De (jouw ) gedachten en gebeurtenissen zijn herkenbaar in jouw werken . Wieger ( en jouw hele familie ) zal super trots op je zijn !

succes Paulien !

Lieve groet , Georgine